.

TMA Profi B.V. is een dochteronderneming van Alfred Raith GmbH en is voor de Nederlandse markt voorraadhoudend en verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van ALFRA producten. TMA Profi  verhandelt haar producten uitsluitend via wederverkopers in de technische groot- en vakhandelsbranche die zich richten op professionele eindverbruikers.

TMA Profi  beschikt over een ambitieus, deskundig en servicegericht Nederlands verkoopteam en zal haar leveringsprogramma in de nabije toekomst uitbreiden met productlijnen en “made in Europe” A-merken om zich te ontwikkelen tot de handelspartner voor machines en gereedschappen die gericht zijn op de metaalindustrie in het algemeen en op constructie- en staalbouw in het bijzonder.

Alfred Raith GmbH is met haar merk ALFRA al sinds de jaren 70 toonaangevend in de ontwikkeling en fabrikage van onder andere magneet- en kernboormachines, hydraulische ponsbeugels, kantontbraam- en laskantfreesmachines, zaagmachines, verspanende gereedschappen voor de metaalindustrie en trekponsen en gereedschappen voor de elektrobouw.

ALFRA producten worden gefabriceerd in vier moderne productielocaties in Duitsland en voldoen aan de hoogst denkbare Duitse veiligheids- en industrienormen. ALFRA producten worden vandaag de dag naar meer dan 60 landen wereldwijd geëxporteerd en succesvol ingezet door professionele eindverbruikers. Ook klantspecifieke toepassingen en oplossingen worden door Alfred Raith niet geschuwd en door een ervaren productontwikkelingsteam gerealiseerd.